CDG


CDG Europe bv wederom Citrix 'CALC of the Quarter'

Citrix Systems, Inc (Nasdaq: CTXS), marktleider op het gebied van access infrastructure oplossingen, heeft aangekondigd dat CDG Europe bv, een pan-Europese value add distributeur, wederom de winnaar is van de z.g.n. CALC of the Quarter award voor het derde kwartaal van 2003. Voor CDG Europe bv is de prijs een bewijs van constante herkenning vanuit de leverancier dat CDG Europe bv naast fysieke distributie ook op hoogstaand niveau aan actieve kennisdistributie doet.

CDG is trots op het feit dat de investeringen die het afgelopen jaar zijn gedaan in uitbreiding van accommodaties, trainingsassortiment en partnerships met o.a. Azlan Training bv hebben gezorgd voor een groeiende waardering van onze opleidingen.

Actieve kennisoverdracht is voor Citrix Systems uitermate belangrijk, wij ontwikkelen oplossingen voor technisch complexe omgevingen, om deze vervolgens via onze kanaal strategie in de markt te zetten. Goede Educatie is voor zowel onze CSN partners (Citrix Solutions Network) als voor onze gebruikers dan ook van groot belang. Het gaat namelijk om een bedrijfs-kritische omgeving en deze behoort optimaal geimplementeerd en onderhouden te worden. aldus Werner van Unen, distribution manager van Citrix Systems Benelux . CDG Europe bv is een van de meest toonaangevende Citrix Authorized Learning Centers (CALC) in Europa, de mix van praktijkervaring en theoretische kennis zijn zeer belangrijk voor Citrix. CDG Europe bv heeft het in zich om ook in de toekomst een belangrijke educatieve rol te spelen, vooral op het gebied van de laatste Citrix ontwikkelingen.

CDG Education Centre is het kenniscentrum van CDG waar resellers en eindgebruikers praktijkgerichte trainingen kunnen volgen. In onze zeer moderne en goed geoutilleerde trainingsruimten verzorgen gecertificeerde specialisten de trainingen. De diverse technische trainingen worden steeds vernieuwd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen en trends. CDG is voorstander van praktijkgerichte trainingen waarbij de opgedane kennis meteen toepasbaar is. Het theoretische gedeelte van de trainingen wordt aangevuld en verbeterd met praktijkervaringen en praktijkvoorbeelden.

27-11-2003

CDG Europe B.V. Postbus 43 2700 AA Zoetermeer Tel. 079 3601300 Info@cdg.nl