ACABENU
http://www.acabenu.nl

Verdriedubbeling bezoek website aanbestedingsregels in 2003

De website (www.acabenu.nl) van het Adviescentrum Aanbestedingen B&U (ACA B&U) zal over 2003 een verdriedubbeling van het aantal pageviews te zien gaan geven. Het aantal bezoekers neemt nog steeds zeer snel toe. In 2000 werden vanaf de start (op 27 november) in totaal 492 pageviews gemeten. Over 2001 was het aantal gestegen naar 5.768. In 2002 volgde meer dan een verdubbeling naar 12.205 pageviews en dit jaar zal de teller over de 37.000 pageviews gaan.

Deze website levert een belangrijke bijdrage aan de informatievoorziening over en de kennisverspreiding van de aanbestedingsregels. Op de website zijn ook publicaties van ACA B&U te vinden over aanbesteden.


---


---
Wanneer u vragen hebt dan kunt u terecht bij Armand Doggen, telefoon: 030 696 15 81 of via het contactformulier op de website.
---


---

Over ACA B&U:

ACA B&U; de helpende hand bij aanbestedingen

Het ACA B&U biedt overheden/opdrachtgevers, adviseurs en bedrijven op uiteenlopende wijze de helpende hand bij aanbestedingen. Zo wordt algemene informatie verstrekt maar wordt ook specifiek voorlichting en advies gegeven over aanbestedingsvraagstukken. Informatiemiddelen worden voor de praktijk ontwikkeld en ter beschikking gesteld. Daarnaast wordt door middel van themabijeenkomsten en publicaties actief kennis overgedragen. ACA B&U heeft zich in drie jaar tijd ontwikkeld tot een algemeen en objectief kenniscentrum op aanbestedingsterrein.

27 nov 03 11:52