Gemeente Bergschenhoek

Toekomst 3B

Herinrichting leeuwenkuil
Leeuwenkuil Om meer inzicht te krijgen in de wensen van de jeugd en mede om knelpunten te signaleren hebben in 2002 de Lagerhuisdebatten plaatsgevonden. Verder is in 2002 door de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden Holland een behoefteonderzoek uitgevoerd naar de behoefte van de jeugd van 12 jaar en ouder. Op basis van deze uitkomsten heeft de raad besloten om een taakstellend budget beschikbaar te stellen voor het herinrichten van de Leeuwenkuil t.b.v. de oudere jeugd.

Wij willen u via deze weg graag informeren over de laatste stand van zaken en de verdere procedure die gevolgd zal worden.

Op dit moment wordt er een concept herinrichtingsplan voorbereid. Alvorens deze ter besluitvorming aan het college van burgemeester en wethouders zal worden voorgelegd zal een informatieavond worden belegd voor de bewoners uit Bergschenhoek. De omwonenden zullen een aparte uitnodiging krijgen.

Tijdens deze avond zal het concept-plan met u besproken worden en krijgt u de gelegenheid uw op- en aanmerkingen te plaatsen. Daarna zal een definitief herinrichtingsplan ter besluitvorming voorgelegd worden aan het college.

Gemeentehuis

Wapen Gemeente Bergschenhoek

(c) 2003 Gemeente Bergschenhoek - laatste wijziging op 27 november 2003 - Techniek Aralto ICT