Ingezonden persbericht

Persbericht

Oracle breidt e-business suite special edition voor mkb verder uit

Oracle heeft de E-Business Suite Special Edition, een kant-en-klaar pakket bedrijfssoftware speciaal voor het MKB dat sinds eind vorig jaar op de markt is, uitgebreid met vier extra modules. Tientallen bedrijven met 10 tot 500 medewerkers gebruiken inmiddels Oracle applicaties om hun processen te verbeteren en deze bedrijven vormen dan ook een belangrijk marktsegment voor Oracle. Op basis van intensieve samenwerking met klanten en partners is een nieuwe versie van de E-Business Suite Special Edition ontwikkeld, die het pakket zeer geschikt maakt voor bedrijven in verschillende sectoren.

Het softwarepakket bevatte al modules voor budgettering, facturatie, cash management, betalingen, sales management, debiteurenbeheer, inkoop, beheer van de workflow, inventarisbeheer en distributie, rapportage en business intelligence.

De nieuwe modules zijn specifiek bedoeld voor de volgende organisaties:

Fabrikanten kunnen met Oracle Discrete Manufacturing hun volledige productieproces beheren, zodat hun productie sneller en goedkoper afgestemd kan worden op de vraag van klanten.

Voor bedrijven met een binnendienst helpt Oracle Telesales hun interne verkoopteam efficiënter te laten functioneren en sneller deals te laten sluiten door het verenigen van alle klant- en verkoopinformatie op één plaats.

Verkooporganisaties kunnen hun verkoopproces eenvoudiger plannen en beheren met Oracle Fieldsales, omdat de buitendienst en alle daaraan gerelateerde informatie volledig geïntegreerd worden met de rest van de organisatie.

Binnen bedrijven met een klantenservice verbetert Oracle TeleService de dienstverlening aan klanten dankzij de voortdurende beschikbaarheid van alle relevante klantgegevens. De productiviteit van de klantenservice wordt hiermee aanzienlijk verhoogd en bovendien worden cross-selling mogelijkheden zichtbaar, waardoor beter ingespeeld kan worden op verkoopkansen.

De nieuwe e-Business Suite Special Edition wordt uitsluitend verkocht via partners.

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.