NATIONALE GROTE CLUBACTIE

Voetbalclinic RKC

RKC Waalwijk organiseert Grote Clubactie voetbalclinic 40 kinderen krijgen training van selectiespelers van RKC Waalwijk

Spectaculaire voetbalclinic
Afgelopen woensdag 26 november vond de Grote Clubactie voetbalclinic plaats bij RKC Waalwijk. De 40 beste lotenverkopers uit de omgeving van Waalwijk werden uitgenodigd om een spectaculaire voetbalclinic bij te wonen bij RKC Waalwijk. De kinderen kropen deze middag in de huid van een echte profvoetballer! Tijdens de training, die ruim anderhalf uur duurde, werden spel en techniek met elkaar gecombineerd. De kinderen kregen de fijne kneepjes van het vak aangeleerd door Marc van Hintum, Rogier Molhoek, Fabian Peppinck en Steve Olfers, profvoetballers bij RKC Waalwijk. De kinderen waren allemaal erg enthousiast en hebben een hele leuke middag bij RKC Waalwijk beleefd.

Loterij
Met het organiseren van een loterij zet de Grote Clubactie zich al meer dan 30 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven. Clubs verkopen loten voor 2,50 euro waarvan 2,00 euro per lot ten goede komt aan de vereniging. 80% gaat dus direct naar de clubkas. Er doen 7500 verenigingen mee en in totaal betekent dit ieder jaar een opbrengst van meer dan 7 miljoen euro. Een welkome aanvulling in een tijd waarin de overheid steeds meer subsidiekranen sluit.

Jonge vrijwilligers extra beloond
Doordat steeds meer verenigingen zich aanmelden en het aantal loten dat ieder jaar verkocht wordt nog steeds stijgt, is de Grote Clubactie dit jaar meer dan ooit tevoren alert op de bijzondere inspanning van de lotenverkopers. Z¡j doen uiteindelijk het werk. Er zijn dit jaar al 15.000 jonge vrijwilligers beloond met een kaartje voor Circus Herman Renz. Nu worden ook nog eens de beste lotenverkopers van de regionale voetbalverenigingen beloond. De eerste clinics hebben plaatsgevonden bij Sc Heerenveen en RKC Waalwijk, maar de komende maanden worden ook bij een aantal andere Eredivisieclubs in Nederland voetbalclinics georganiseerd. Verder heeft de Grote Clubactie nog vele andere aantrekkelijke give-aways voor de beste lotenverkopers.

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Bellen of e-mailen kan ook: 013-4552825, e-mail: grote@clubactie.nl

27 nov 03 16:01