27/11 Land van Cuijk

Cuijk 27-11-2003

DISTRICT LAND VAN CUIJK

VERKEERSCONTROLE, Grave

Woensdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Jan van Cuykdijk in Grave twaalf mensen bekeurd. Acht automobilisten kregen een bekeuring voor het niet dragen van de autogordel, één automobilist reed 72 km/h terwijl slechts 50 km/h was toegestaan, één bromfietser droeg geen helm, één bromfietser had geen gele plaat en één bromfiets bleek te zijn opgevoerd.

VROUW BEKNELD BIJ VERKEERSONGEVAL, Mill

Woensdagmiddag is een 31-jarige vrouw uit Sint Hubert bij een frontale aanrijding met een 19-jarige automobilist uit Odiliapeel bekneld komen te zitten en gewond geraakt. De aanrijding vond plaats op de Voordijk in Mill. De 19-jarige automobilist kwam uit de richting Mill en hield volgens getuige onvoldoende rechts. Hij botste frontaal met zijn auto op de auto van het hem tegemoetkomende slachtoffer. De vrouw moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd. Zij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het Canisius ziekenhuis in Nijmegen. Het rijbewijs van de 19-jarige automobilist is ingevorderd.

VROUW ONDER INVLOED RIJDT DOOR NA AANRIJDING, Grave

Woensdagavond heeft een 38-jarige vrouw uit Grave op de kruising van de Jan van Cuykdijk met de Esterveldlaan in haar woonplaats onder invloed van alcohol een aanrijding veroorzaakt, waarna zij is doorgereden zonder haar identiteit bekend te maken. Zowel de auto van de vrouw als de auto van een 47-jarige plaatsgenoot liepen daarbij schade op. Getuigen noteerden het kenteken waarna de politie de vrouw korte tijd later kon aanhouden. Uit de ademanalyse bleek dat de vrouw ongeveer viermaal de toegestane alcohollimiet had overschreden. Haar rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.