VMB niet langer branchegroep van VOM
27-11-2003

---
NIEUWEGEIN - De ledenvergadering van de Vereniging voor Metaalbeschermende Bedrijven (VMB) heeft besloten de status als branchegroep van de Vereniging voor Oppervlaktechnieken van Materialen (VOM) te laten vervallen.

Vanuit VOM-zijde wordt dit besluit zeer betreurd. De VOM staat voor de belangen van de gehéle industrie van bedrijven die oppervlaktechnieken toepassen. Dit betekent dat de VOM dus óók de belangen behartigt van de bedrijven die zich bezighouden met stralen, schilderen en andere conserveringstechnieken.

Het overgrote deel van deze bedrijven die zich met laatstgenoemde technieken bezighouden is tevens lid van de VOM. VOM heeft laten weten de belangen van deze bedrijven te blijven behartigen.VOM blijft hiermee hét aanspreekpunt en postadres voor de gehele oppervlaktebehandelende industrie én van de metaalbeschermende bedrijven in het bijzonder.
Voor meer informatie kunt u mailen naar het onderstaande e-mail adres. De VOM is telefonisch bereikbaar via 030-6300390. Reageren: info@vom.nl