Politie Zeeland



Z-8252-2003 AANRIJDING IN AARDENBURG

Bij de Kaaipoort in Aardenburg vond donderdag om 17.43 uur een aanrijding plaats.
Een 37-jarige vrouw uit de gemeente Sluis reed als bestuurster van een Brommobiel over de Westmolenstraat in de richting van de Brouwerijstraat. Zij verleenden op de kruising bij de Kaaipoort geen voorrang aan een voor haar van rechts komende 32-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.


O-8253-2003 EIGEN SCHULD...........

Een 35-jarige automobilist uit de gemeente Hulst werd donderdag omstreeks 14.45 uur op de Steendammeweg in Ellewoutsdijk bekeurd.
Hij had geprobeerd met zijn auto de slagboom te omzeilen die geplaatst is om te voorkomen dat bestuurders de tolpoorten vermijden. Zijn auto was hierbij vast komen te zitten in de modder naast de weg. De automobilist werd bekeurd en zijn voertuig moest worden weggesleept.


O-8254-2003 INBRAAK IN HORECAPAND

Tussen woensdag 20.30 en donderdag 17.00 uur werd ingebroken in een horecapand op de Ring in Nieuwdorp.
Er werden enkele flessen met alcoholische drank en een onbekend geldbedrag weggenomen.


O-8255-2003 AUTO IN DE SLOOT

Op de Ruiterplaatweg in Kamperland belandde donderdag om 17.29 uur een 88-jarige automobiliste uit de gemeente Noord-Beveland met haar auto in de sloot.
Zij reed over de Ruiterplaatweg, komende uit de richting van Kamperland en verloor de controle over haar voertuig waardoor zij de berm raakte. Toen zij terugstuurde schoot ze over de weg en kwam in de sloot naast de linkerwegberm tot stilstand. Voor zover bekend raakte de vrouw niet gewond, haar voertuig liep lichte schade op.


O-8256-2003 BROMFIETSERS BEKEURD

In Oud Vossemeer werden donderdag om 19.55 uur twee bromfietsers 2x bekeurd.
Zij reden in de Molenstraat tegen de rijrichting in en droegen geen van beiden een helm.