EPN BEURSORGANISATIE BV

De echte kerstman wordt ingehaald in Eindhoven!

Welkom op Kerst Creatief!

Beursgebouw Eindhoven (naast NS station)
28-29-30 november en 1-2-3 december 2003
Openingstijden: alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur Op maandag van 10.00 tot 21.00 uur

Kerstmis is de tijd om je huis gezellig te maken. Met een kerstboom,
mooie bloemstukken, decoraties en schalen vol lekkers! Maar ook om je feestelijk te kleden en mooi uit te gaan of aan te schuiven aan een zelf bereid kerstdiner.

Kerstworkshops en demonstraties
Geniet in het theater van demonstraties bloemschikken en kerstworkshops, gegeven door toppers uit het vak. Zij vormen het inspirerende hart van deze sfeervolle Kerstbeurs. Al deze decoratieve ideeën voor huis en tuin worden gepresenteerd in een betoverend kerstdecor.

Koken en creativiteit
Topkoks laten zien hoe je zélfs bloemen op een creatieve wijze kunt verwerken in een zelfbereid kerstmenu. De workshop chocolade is om je vingers bij af te likken. Zelf een sfeervolle tafelversiering maken, duizend en één feestelijke cadeaus én alle materialen om zelf aan de slag te gaan. U vindt het op deze beurs! e deelnemers leren u de kneepjes van het vak en vertellen u graag over hun producten!

Uw huis opnieuw ingericht en in kerstsfeer gestoken Romantische woonstijlen lenen zich uitstekend om er een sfeervol kerstplaatje van te maken. Laat u inspireren door de presentaties van vakmensen op dit gebied! Doe ideeën op voor uw eigen exclusieve feestelijke inrichting.

Feestelijk gekleed en mooi gekapt
Tijdens de feestdagen maakt men zich extra mooi om, samen met familie en vrienden, deze dagen door te brengen. Feest- en avondkleding, leuke accessoires, een mooi kapsel en een goede make-up: het hoort er allemaal bij.

Neem de kinderen gerust mee!
Voor de kinderen is er van alles te beleven! Zij kunnen gratis op vertoon van hun entreebewijs, nder professionele begeleiding, tal van leuke en leerzame workshops volgen en zelf de leukste cadeaus en mooiste versieringen maken. En als klap op de vuurpijl krijgen ze ook nog een verrassingstasje!

Entree:
Volwassenen 7.50 euro p.p 65+ en groepen vanaf 20 personen 6,50 euro p.p. Kinderen tot 12 jaar, begeleid door volwassene 5,00 euro p.p. incl.verrassingstasje en gratis workshops)

Dus....zelf de handen uit de mouwen op de workshops, of gewoon kijken, lekker shoppen en genieten!

Kerst Creatief wordt georganiseerd door:
EPN Int. Beursorganisaties BV
Postbus 127
5300 AC Zaltbommel
Telefoon: +31(0)418-511164
www.kerstcreatief.com

25 nov 03 20:48