FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


FloraHolland Rijnsburg op de banenbeurs in Groenoordhallen (25-11-2003)

Rijnsburg- FloraHolland Rijnsburg heeft een stand op de regionale banenbeurs in de Leidse Groenoordhallen op 28 en 29 november. GeĂŻnteresseerden krijgen informatie over een baan bij de veiling in Rijnsburg. Vooral voor mensen die op zoek zijn naar parttime baan is een bezoekje aan de beurs een aanrader.

FloraHolland Rijnsburg zoekt met name medewerkers voor het logistieke proces van de veiling. Dit noemt de veiling verdelers. In het dynamische veilproces waarbij per dag duizenden karren met snijbloemen worden geveild, spelen zij een belangrijke rol. De verdelers zorgen er voor dat de geveilde producten op de juiste plaats en op tijd in de veiling worden afgeleverd.

Het proces speelt zich voornamelijk af in de ochtenduren. De werkdag start 's ochtends om 6.15 uur. Vroeg beginnen, maar vervolgens ook weer op tijd naar huis. Gemiddeld werken de verdelers 17,5 uur per week. In de stand van FloraHolland is eveneens informatie te verkrijgen over vacatures van de FloraHolland vestigingen in Naaldwijk en Bleiswijk.

De regionale banenbeurs wordt gehouden in de Groenoordhallen in Leiden en is gratis te bezoeken op vrijdag 28 november van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag 29 november van 11.00 tot 17.00 uur. FloraHolland heeft standnummer 044.

Over FloraHolland
Op FloraHolland worden sierteeltproducten verhandeld via veilingklokverkoop en via bemiddeling (contractverkoop). FloraHolland heeft een jaaromzet van 1,9 miljard euro. Marktleider FloraHolland heeft vijf vestigingen verspreid over het land. Deze liggen nabij sierteeltproductiegebieden, in Naaldwijk, Rijnsburg, Bleiswijk, Venlo en Eelde. In totaal werken er bijna 3000 medewerkers bij FloraHolland.


---