Ingezonden persbericht


Persbericht

Houten, 10 oktober 2003

HCC Dagen/GAMEXPO 2003:

digitale beeldbewerking, gamers lifestyle en koopjes

Eind november is het weer zo ver. HCC, de vereniging van computergebruikers, organiseert dan voor de 28ste keer hét evenement op computergebied: HCC Dagen. De beurs wordt op 28, 29 en 30 november gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Gelijktijdig vindt GAMEXPO, the platform for interactive lifestyle, plaats. De belangrijkste vernieuwing dit jaar is het Digitale Beeldbewerking paviljoen, waarmee een belangrijk deel van HCC Dagen gevuld wordt. Bezoekers vinden op HCC Dagen/GAMEXPO informatie over de nieuwste computers, multimedia toepassingen, games, consoles, gadgets en home entertainment sets. HCC Dagen/GAMEXPO is met meer dan 100.000 bezoekers de grootste computerconsumentenbeurs van de Benelux.

Het Digitale Beeldbewerking paviljoen is een samenwerking van HCC, Combi Digiworld en Zoom Magazine. In dit paviljoen is een combinatie van verkoop, lezingen, workshops en informatie te vinden. Zo zal de complete redactie van Zoom Magazine acte de presence geven. Daarnaast demonstreren gerenommeerde merken als Canon en Fuji hun nieuwste modellen.

GAMEXPO is een vernieuwend en spraakmakend evenement. Met een oppervlakte van 6000 m² gevuld met de populairste consoles, publishers, game competities en entertainment is aansluiting bij de belevingswereld van de gamer gegarandeerd. Door diverse (internationale) primeurs, game releases en acts is GAMEXPO een echt lifestyle evenement. Zo vallen naast games ook aantrekkelijke babes, skate kleding, cafeïne houdende energy drinks, gadgets en x-treme sports binnen de belevingswereld. GAMEXPO is the platform for the interactive lifestyle!

Een van de bijzondere aspecten van HCC Dagen is de grote betrokkenheid van meer dan 1000 vrijwilligers, die de organisatie van HCC Dagen bijstaan. Allemaal leden van de vereniging die zich inzetten om van de HCC Dagen weer een groot feest te maken. Met uiteenlopende taken: van het geven van advies aan bezoekers tot het aanleggen van een draadloos netwerk.

Over HCC

HCC is dé vereniging van computergebruikers in Nederland en telt ruim 200.000 leden. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat de magazines Computer!Totaal, PC Zone, Tips & Trucs, Internet Tips & Trucs, PlayNation, GameQuest en Zoom Magazine; HCC Dagen en de portal HCCnet.nl. Daarnaast biedt HCC diverse vormen van internettoegang via HCCnet.