Novem


14-11-2003
Consultatie Project Connect 6.000: netinpassing offshore windenergie (18 november 2003)

Het Ministerie van Economische Zaken houdt op vrijdagmiddag te Den Haag 28 november 2003 een informatiebijeenkomst over de wijze waarop overheid en markt 6.000 MW offshore windvermogen in het Nederlandse elektriciteitsnet kunnen inpassen: het project Connect 6.000 (Zie aankondiging op de website van het Ministerie van Economische Zaken). Daarvoor heeft het Ministerie van Economische Zaken een tussenrapport opgesteld dat gebaseerd is op een aantal door Novem in samenwerking met KEMA en ECN opgestelde scenario's. In het rapport zijn consultatievragen opgenomen die het Ministerie van Economische Zaken heeft geformuleerd.

De bijeenkomst is bedoeld voor marktpartijen en organisaties die direct betrokken zijn bij de realisatie van offshore windparken.

Mocht u belangstelling hebben, dan kunt u zich met vermelding van uw naam, organisatie, adres, e-mailadres en telefoonnummer, aanmelden bij de heer J.P. Hondebrink van het Ministerie van Economische zaken j.p.hondebrink@minez.nl . Verdere details ontvangt u na aanmelding.

Tijdens de bijeenkomst worden de documenten toegelicht die u hieronder kunt downloaden. Aanwezigen krijgen de gelegenheid vragen te stellen en te reageren op de documenten.

Marktpartijen en organisaties kunnen hun zienswijzen ook schriftelijk kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke reactie mailen naar:

j.p.hondebrink@minez.nl

of per post
Ministerie van Economische Zaken
DG Marktordening en Energie
Directie Energieproductie
T.a.v. Drs. J.P. Hondebrink
Postbus 20101
2500 EC DEN HAAG

Deadline voor schriftelijke reacties is 16 januari 2004. Wij zullen degenen die zich aanmelden voor de bijeenkomst en/of schriftelijk reageren, informeren over het verdere verloop van dit proces.