Ingezonden persbericht


28 en 29 november

Persbericht

Vier hallen en drie podia tijdens tweedaags gospelfestival

Winter Wonder Rock groeit in alle opzichten

Winter Wonder Rock wordt dit jaar voor het vijfde jaar georganiseerd. Mede daarom wil de organisatie uitpakken en heeft men het festival grootser opgezet dan ooit: vier hallen, drie podia, een lijst met (inter)nationale topartiesten en verschillende nieuwe attracties moeten Winter Wonder Rock tot een succes gaan maken. Daarbij is gekozen voor het thema 'Majesty'.

Winter Wonder Rock heeft zich in de afgelopen vier jaar gemanifesteerd dankzij een opvallend goed artiestenaanbod. Elk jaar wist de organisatie wel een paar toppers naar Nederland te krijgen. Ook dit jaar is dat het geval: op 28 en 29 november zullen onder anderen Delirious?, OC Supertones, Violet Burning en Paul Colman Trio optreden in de Zwolse IJsselhallen. Het totale artiestenaanbod is breed, maar de nadruk ligt dit jaar op rockmuziek. "Gezien onze festivalnaam zijn we dat natuurlijk ook verplicht", aldus organisator Crossbow Productions.

Naast muziek, die dit jaar op meerdere podia zal plaatsvinden, is er dit jaar op WWR ruimte voor funattracties, sport en spel, een informatiemarkt, cabaret, een WWR-café, een Happietaria-restaurant, seminars en discussie. "We werken aan een totaal-concept, waarbij de muziekliefhebber als uitgangspunt wordt genomen, maar waarbij ook de niet-muziekliefhebbers genoeg interessante programmaonderdelen krijgen voorgeschoteld. En voor beide doelgroepen werken we verder aan een groot aantal sfeerverhogende elementen", aldus de organisatie.

Uitgebreide informatie over Winter Wonder Rock is te vinden op www.winterwonderrock.nl Een speciale WWR-folder is ook telefonisch aan te vragen, en wel bij Crossbow Productions, tel. 0525-633110.

EINDE PERSBERICHT -------------------------------------------------------------------------------------------------------



Ingezonden persbericht