Tweede Kamer der Staten Generaal

boundary="----------=_1069671554-2459-105"

Mime-Version: 1.0

Den Haag, 24 november 2003/ca

COMMISSIES VOLKSHUISVESTING, RUIMTELIJKE ORDENING EN MILIEUBEHEER, LANDBOUW, NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT EN DEFENSIE BRENGEN WERKBEZOEK AAN VELUWE

Leden van de vaste Commissies voor Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en Defensie brengen op vrijdag 28 november 2003 vanaf 09.30 uur een werkbezoek aan de Veluwe.

Het bezoek staat in het teken van de toekomstige positie van de Veluwe. Er wordt aandacht besteedt aan het beleidsplan 2010 dat ingaat op de status van de Veluwe als Nationaal Landschap met daarin één of meerdere Nationale Parken. Publieke en private partijen hebben zich ingespannen voor dit beleidsplan. Gezamenlijk is gestart met een aantal projecten op het gebied van natuurbeheer, recreatie en toerisme, cultuurhistorie, landbouw, waterbeheer en infrastructuur. Tijdens het werkbezoek komen een aantal van deze projecten die inmiddels gerealiseerd zijn, of nog in uitvoering zijn, aan de orde.

De volgende leden van de vaste Commissies Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM), Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en Defensie (DEF) nemen deel aan het werkbezoek:
* S. Buijs (voorzitter VROM/LNV, CDA);

* A. Duijvesteijn (VROM, PvdA);

* C.G. Van der Staaij (VROM, SGP);

* J.M.G. Schreijer-Pierik (VROM/LNV, CDA);
* J.M. Geluk (VROM/LNV, VVD);

* J.J. Mastwijk (DEF, CDA);

* W. Van den Brink (VROM/LNV/DEF, LPF);

* B.J. Bochove (VROM, CDA);

* A.J.W. Boelhouwer (LNV, PvdA);

* J.C. Verdaas (VROM/LNV PvdA);

* J.H.J. Kruijsen (VROM/LNV, PvdA);

· T.B.F.M. Brinkel (DEF, CDA).

Adjunct-griffier van de delegatie is mevrouw L. van Halen.



Tweede Kamer der Staten Generaal