Gemeente Amstelveen

Klaasmarkt wederom in Aemstelle

Dit jaar wordt wederom een Klaasmarkt in het gemeentelijke expositiecentrum Aemstelle gehouden. In het laatste weekend van november wordt Aemstelle omgebouwd tot een overdekte kunstmarkt met allemaal marktkraampjes waar kunstenaars hun kunst, vaak voordelig geprijsd, verkopen aan het publiek. U bent van harte welkom op vrijdagavond 28 november van 19 tot 21 uur, zaterdag 29 november en zondag 30 november van 13 tot 17 uur. Aemstelle is gevestigd aan de Amsterdamseweg 441 te Amstelveen.

Een bezoek is beslist de moeite waard! Op de markt is namelijk voor elk wat wils: ondermeer schilderijen, tekeningen, grafiek, aquarellen, sieraden, keramiek en beeldhouwkunst. Ruim twintig professionele kunstenaars doen mee aan deze unieke kunstmarkt.

De toegang tot de Klaasmarkt is gratis. U kunt uw auto gratis voor de deur parkeren.
Aemstelle is ook prima bereikbaar met het openbaar vervoer: GVB lijn 66 en 199 en Connexxion lijn: 170, 171 en 172. Halte Graaf Florislaan. De bus stopt voor de deur!

Met de (snel-)tram lijn 5 en 55, halte Kronenburg. Hier loopt u via de Rembrandtweg, rechtsaf via Laan Rozenburg / Graaf Florislaan naar de Amsterdamseweg.