Amsterdam Oud Zuid


Opening expositie Good Vibrations

De medewerkers van het Wijkservicepunt Museumkwartier nodigen u van harte uit om met een hapje en een drankje de opening bij te wonen van de expositie:

Good Vibrations


* Vrijdag 28 november 2003

* Wijkservicepunt Museumkwartier, Jacob Obrechtstraat 14
* van 16.00 tot 18.00 uur

Ook bent u dan in de gelegenheid van gedachten te wisselen met de wijkwethouder, wijkcoördinator, wijkbeheerder en buurtregisseurs evenals met andere betrokkenen van uw wijk.

Programma


* 16:00 uur: Voorbezichtiging expositie.

* 16:30 uur: Officiële opening van de expositie: Good Vibratrions van Lenny Moeskops en Désirée Jonkers, door wijkwethouder Laurien van den Hoven.

* 16:35 uur: Modeshow van Désirée Jonkers
* 16:45 uur: Modeshow van Lenny Moeskops
* 18:00 uur: Sluiting

Mocht u verhinderd zijn, dan heeft u nog tot woensdag 28 januari 2004 de tijd om deze vibrerende expositie te bezoeken.

Over de exposanten

Lenny Moeskops van Lemô Design (voormalig musicalster, fotomodel, modeontwerpster, choreografe, balletschoolhoudster) laat zich als tassen- en hoedenmaakster inspireren door een kleurrijke Afrikaanse vormgeving. Ook andere culturen uit de diverse continenten zijn in haar fantasierijke ontwerpen terug te vinden. Nederlanders zijn vaak te bang om een opvallende hoed te dragen, ze zouden veel meer lef kunnen gebruiken.

Désirée Jonkers van Studio 24 (journaliste, cineaste, modeontwerpster) heeft in het verleden meegewerkt aan diverse projecten van Satko (Salto, Zero, V&D mode). Ook heeft ze via haar eigen S8-producties documentaires gemaakt als: Exponenten, Wibautotisme, Sportland en Scenic Earth. Na een periode vrijwilligerswerk bij o.a. Komitee Zuidelijk Afrika is ze zich gaan specialiseren in de mode. Ze werkt nu voor het Amsterdam Fashion Team, Holland Glorie en Harry Klooster. Désirée heeft o.a. geëxposeerd op de Modevakbeurs Dressed 98 en gaat binnenkort exposeren in de Regentenkamer te den Haag.

Op het wijkservicepunt kunt u terecht met uw wensen en ideeën voor uw wijk en informatie over uw wijk.