Ingezonden persbericht

WATNOU..?! VRIJDAG 28 NOVEMBER TUSSEN 2100 EN 2200

Vrijdag 28 november is er weer een uitzending van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO voor en met moslimjongeren met deze week onder meer een column van Yahia en een live-optreden van de rauwe rappers van Beestachtig.

Met ons jongerenpanel en de gasten bespreken we enkele opvallende nieuwsberichten.
Himat Mahawat Khan van de Ahmadiyya beweging legt uit dat de overheid zwart wit denkt door zich in het overlegorgaan CMO alleen te richten op de soennitische moslims, puur omdat zij de grootste groep moslims in Nederland zijn.
Mahawat Khan licht toe dat hij minister Verdonk gaat aanklagen omdat andere groepen zo worden uitgesloten terwijl de toekomst in Nederland volgens hem juist ligt bij liberale moslims.
Nicoline Lodeweges komt vertellen over een speciale avond volgende week in Rotterdam over partnerkeuze onder moslimjongeren. Bilal Jaber doet verslag van de jaarlijkse provocaties van Marokkaanse jongeren rondom de Pathé-bioscoop met het suikerfeest: waar komt dat vreemde relletjes-ritueel nou eigenlijk vandaan?
Last but not least gaan wij ook nog ff bellen met onze eigen WATNOU..?-imam Mehmet Uygun over de die-hards die na het suikerfeest nog een week extra vasten.

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 21.00 en 22.00 op radio 747 am: WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur. WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.
Brutaal, snel, actueel & pittig: WATNOU..?!