Ingezonden persbericht


iiyama op HCC Dagen met nieuwe LCD-TV's

Het gehele assortiment LCD monitoren wordt tevens getoond

Amsterdam, 27 november 2003 - Beeldschermproducent iiyama, geroemd vanwege haar kwalitatief hoogwaardige producten, zal van 28 t/m 30 november op de HCC dagen aanwezig zijn met drie nieuwe LCD-TV's. De C171WT, C480T, C510T zijn zowel als LCD monitor als televisie te gebruiken.

De 19" C480T is inmiddels enkele weken verkrijgbaar en beschikt over een digitale signaalingang en een uitstekende TV weergave door de DCDi chip. Dankzij Action Overdrive heeft de LCD-TV een indrukwekkend lage reactietijd van 12ms. De C171WT is een 17" breedbeeld LCD-TV met een horizontale kijkhoek van 160 graden en een helderheid van 400 cd/m². Tot slot toont iiyama de C510T. Dit is een 20,1 inch LCD-TV die over een breed scala van signaalingangen beschikt. Alle LCD-TV's zijn voorzien van teletekst en PIP (Picture in Picture).

Naast deze LCD-TV's wordt in de iiyama-stand het gehele assortiment LCD monitoren getoond, waaronder de E481S: een 19" LCD monitor met digitale signaalingang en hoogwaardige specificaties voor een schappelijke prijs.

De stand van iiyama is te vinden op locatie 7B010 in de Jaarbeurs Utrecht. Contactpersoon is Jeffry Pettinga, general manager van iiyama Benelux.

Over iiyama
iiyama is producent van een uitgebreid assortiment CRT en LCD monitoren en bedient daarbij zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Het hoofdkantoor van iiyama, van origine een Japans bedrijf, is gevestigd in Nagano City. Opgericht als familiebedrijf in 1973, heeft iiyama zich ontwikkeld tot een succesvolle internationale onderneming met kantoren over de hele wereld. Het kantoor van iiyama Benelux is gevestigd in Amsterdam en is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing in de Benelux, Scandinavië en het Midden Oosten. iiyama verkoopt haar producten via een netwerk van ervaren distributeurs en retailers.

Voor meer informatie, testproducten en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Karin Schop
Tel: 020 530 4347
E-mail: karins@text100.nl
Of u kunt een bezoek brengen aan de website van iiyama: www.iiyama.nl/pers