Provincie Overijssel

Commissaris Jansen brengt werkbezoek aan Thales

Commissaris van de Koningin in Overijssel, mr. G.J. Jansen, brengt samen met gedeputeerde Abbenhues op vrijdag 28 november aanstaande een werkbezoek aan Thales Nederland b.v. in Hengelo. Naast informatie over het bedrijf en de betekenis ervan voor de regio, zal de heer Jansen een uitgebreide rondleiding krijgen door het bedrijf. Het werkbezoek wordt om 12.00 uur afgesloten.

Het bezoek aan Thales Nederland b.v. maakt deel uit van een reeks werkbezoeken die de commissaris dit jaar aflegt om zicht te krijgen op het Overijsselse bedrijfsleven en de economie.

Thales Nederland behoort tot de leidende producenten van geavanceerde defensiesystemen op het gebied van Radar & Sensoren, Command & Control, Communicatie, Optronische Systemen en gespecialiseerde elektronische componenten. Thales Nederland is onderdeel van het internationale Thales concern en heeft in Nederland vestigingen in Hengelo, Zoetermeer, Delft, Huizen en Eindhoven en in Duitsland in Hamburg, Kiel en Wilhelmshaven. Bij Thales Nederland werken op dit moment circa 2500 mensen

Nieuwsredactie@prv-overijssel.nl © 2003 Provincie Overijssel