Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Regionaal - vooraankondiging snelheidscontroles
Publicatiedatum: 27-11-2003

Het verkeershandhavingsteam van de politie Gelderland-Midden houdt morgen, vrijdag 28 november, snelheidscontroles op de volgende wegen in de regio:
o Rijksweg A325 in Arnhem, gedurende de ochtend en vroege middaguren o Koningsweg in Arnhem, eveneens gedurende de ochtend en vroege middag

Ook op andere wegen in de regio zijn controles mogelijk.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden


---

Huissen - verkeersoverlast bij wegwerkzaamheden aangepakt
Publicatiedatum: 27-11-2003

De politie gaat vanaf vandaag, donderdag 27 november, de verkeersoverlast aanpakken als gevolg van de wegwerkzaamheden nabij de aanleg van een rotonde op de kruising Ir. Molsweg en de Nielant in Huissen. In verband met de wegwerkzaamheden is daar een noodverkeerslichtinstallatie aangelegd. Uit klachten van diverse weggebruikers is gebleken dat het rode verkeerslicht veelvuldig genegeerd wordt. Naast het feit dat dit verkeersgevaarlijke situaties oplevert raakt de verkeersregelinstallatie hierdoor ontregeld, waardoor er nog langere wachttijden ontstaan en het verkeer dreigt vast te lopen. De politie heeft in overleg met de gemeente de situatie bekeken en gaat vanaf vandaag toezicht houden op het negeren van het rode verkeerslicht op de kruising. Overtreders riskeren een boete van maximaal 86 euro.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606