Rijn & Venen 10.15 uur

Utrecht 28-11-2003 - Persberichten Rijn & Venen

Aanrijding kop-staart uitgelokt
WOERDEN - Een 30-jarige man uit Woerden werd donderdagavond omstreeks 23.15 uur aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht een aanrijding te hebben veroorzaakt.
Op de Steinhagenseweg haalde de verdachte een auto in aan de linkerzijde van de vluchtheuvel, daarna ging hij voor de auto rijden en remde af. De 23-jarige Woerdense bestuurster van de auto kon niet meer stoppen en er ontstond een aanrijding. Een inzittende, een 27-jarige vrouw uit Woerden, raakte daarbij gewond aan nek en rug. Zij werd voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte werd aangehouden en beide autos werden weggesleept.

Autokrakers aangehouden
WOERDEN - Drie mannen van 20, 20 en 23 jaar uit respectievelijk Gouda, Gouda en Rotterdam werden donderdagochtend omstreeks 10.00 uur aangehouden. Zij worden ervan verdacht in een auto te hebben ingebroken.
Een van de drie verdachten, een 20-jarige man uit Gouda, werd door een getuige achterhaald die de mobiele telefoon kon bemachtigen die de man uit de auto had gestolen. Naar aanleiding van het signalement werd de man enige tijd later door agenten gezien in het centrum van Woerden. Hij fietste samen met de 23-jarige verdachte. Beiden werden aangehouden. Hun fietsen bleken beiden van diefstal afkomstig en zijn inmiddels naar de eigenaar teruggebracht. Bij hen werd inbraakwerktuig aangetroffen. De derde verdachte werd aangetroffen op de Meulmansweg. Het drietal werd ingesloten.

Hennepplantage ontmanteld
WOERDEN Naar aanleiding van een anonieme verklaring van een getuige werd onderzoek gedaan naar een pand aan het Kattegat. Hier zou zich een hennepkwekerij bevinden. De uitkomsten van het onderzoek waren positief en dus betrad de politie donderdagochtend omstreeks 09.00 uur het pand. Er werden ruim 300 hennepplanten aangetroffen. Ook bleek de stroom illegaal te zijn afgetapt.
Er werd nog geen verdachte aangehouden.
De hennepplantage is inmiddels ontmanteld.