Gemeente Bergh

Platform Recreatie & Toerisme Bergh
25-11-2003


Graag stellen wij u voor aan het platform Recreatie & Toerisme Bergh! Een afvaardiging uit diverse organisaties en ondernemingen in onze gemeente gaat aan de slag om de kwaliteit van het Berghs toeristisch-recreatief product te versterken en zo mogelijk uit te bouwen.

Het doel van het platform is het bewaken van de kwaliteit van het toeristisch-recreatief product en het coördineren en begeleiden van de diverse projecten. Dit platform is, als advies vanuit het beleidsplan recreatie & toerisme Montferland: hoog(s)te punt van de Achterhoek, opgericht met mensen die vanuit hun kennis en ervaring hier een positieve bijdrage aan leveren. Het bestuur bestaat uit: Gerard Booms (Heemkundekring Bergh), Gerard Bruens (Vereniging Natuurmonumenten), Louis Jansen (namens de ondernemersverenigingen s-Heerenberg, Zeddam-Braamt en Beek), Jan Herman Kampschmidt (VVV Montferland), Rinus Rietveld (bungalowpark Stroombroek / Palestra), Diane Visser (Huis Bergh) onder leiding van voorzitter Herman Koster.

Het platform houdt u op de hoogte van haar activiteiten. Het eerste project dat het platform oppakt is de toeristische informatie- en bewegwijzering. Het platform kan haar doelstelling niet alleen bereiken, zij heeft u nodig voor ideeën, suggesties en expertise! Mogelijk dat u belangstelling heeft in een werkgroep deel te nemen om aan een van de projecten concrete invulling te geven. Wilt u hiervoor uw interesse kenbaar maken, neem dan contact op met de contactpersoon van het platform Sandra Duits, zij is bereikbaar bij het gemeentehuis op maandag, dinsdag en donderdag op telefoonnummer (0314) 678833 of per e-mail Sduits@bergh.nl .

Samenwerking is de sleutel tot het succes van dit platform en van het toeristisch-recreatief product Bergh! Wij rekenen op u !!!!