Ingezonden persbericht


Invited Gold Edition; by Tiësto and Pete Tong (UK)

In de zomer van 2002 is de ontwikkeling van het concept 'Invited' gestart. Aan de basis liggen de vele en bijna ongelofelijke jaren die Tiësto inmiddels achter de rug heeft. Deze deden hem vaak terugdenken aan de tijd toen de dance scene net in opkomst was en hij vrijwel anoniem regelmatig langdurige sets draaide op relatief kleine locaties. Tijs Verwest, zoals hij in het dagelijks leven heet, weet als geen ander dat juist dié sfeervolle feesten, waar het contact tussen hem en het publiek direct en intens was, de basis hebben gevormd voor zijn hedendaagse succes. Tijdens Invited gaat hij op zoek naar die bijzondere chemische reactie met het publiek, die velen alleen nog in hun herinneringen beleven..

Na maanden voorbereidingen was de eerste editie op 20 februari 2003 een feit. Sindsdien hebben er vijf spectaculaire edities plaatsgevonden waar Tiësto keer op keer met gastoptredens van nationale en internationale top artiesten heeft gezorgd voor een aantal geweldige shows.

Volgende week donderdag, op 4 december, vindt alweer de zesde editie plaats. Deze is inmiddels al enkele weken uitverkocht. Naast de entreekaarten is het ook niet meer mogelijk om één van de felbegeerde tafels te reserveren in het sfeervolle restaurant van Panama. Sinds het begin hebben bijna 800 gasten genoten van het heerlijke drie gangen diner, waarvan het menu steeds speciaal voor Invited door de chef kok is samengesteld.

Gold edition
Op 29 januari 2004 wordt de serie afgesloten met een Invited Gold Edition. Voor de tweede keer zal Invited plaatsvinden in Cruise Terminal Rotterdam. Deze imposante locatie diende sinds 1873, honderd jaar lang, als de aankomst- en vertrekhal van de Holland Amerika lijn. In die periode brachten cruise schepen honderdduizenden passagiers van Rotterdam naar New York. Gelegen aan de Maas met uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van de havenstad is de locatie met recht uniek te noemen!

Voor deze bijzondere aangelegenheid is de zeer populaire en alom gerespecteerde Engelse top dj Pete Tong uitgenodigd door Tiësto. Deze artiest heeft zijn naam gevestigd door zijn actieve betrokkenheid op alle gebieden binnen de dance industrie. Zijn eigen radio show 'The Essential Selection' op Radio One van BBC is sinds het begin revolutionair en toonaangevend geweest, met meer dan een miljoen luisteraar per week. Pete Tong is ook de oprichter van het label FFRR, waar onder andere artiesten als Orbital, Brand New Heavies, Salt n Pepa en Artful Doger met groot succes muziek op hebben uitgebracht. Voor zijn geroemde Essential Mix compilaties heeft hij samengewerkt met vrienden en grootheden als Fatboy Slim, Paul Oakenfold en Carl Cox.

'Invited' zal zoals gewoonlijk vroeg in de avond beginnen. Het restaurant zal geopend zijn vanaf 19.00 uur waarvoor je voor een tafel moet reserveren, wil je kunnen genieten van het heerlijke drie gangen diner. De grote zaal zal geopend zijn van 22.00 uur tot 05.00 uur. In de kleine zaal zullen twee nationale top dj's draaien, waarvan de namen binnenkort bekend worden gemaakt op de website van Invited. De kaartverkoop voor deze speciale Gold Edition is reeds van start gegaan. De voorverkoopadressen en overige informatie zijn te vinden op de website.

www.invited.nl

---- --