AutoRai

28-11-2003

Mercedes-Benz maakt winnaars City Experience Quiz bekend

Mercedes-Benz maakte vandaag op haar website (www.mercedes-benz.nl) de winnaars bekend van de Mercedes-Benz City Experience Quiz.

De hoofdprijswinnaar, Wim te Veldhuis uit Delden, krijgt een luxe, geheel verzorgde stedentrip aangeboden naar de stad van keuze: Londen, Wenen of Barcelona. De winnaar krijgt gedurende de City-tour een van de nieuwe modellen Piccadilly, Belvedere of Ramblas tot zijn beschikking. Winnaars 2 t/m 5 krijgen een luxe Samsonite reistas door Mercedes-Benz aangeboden.

Gedurende twee weken (3-15 november) hebben deelnemers op de site van Mercedes-Benz online hun stedenkennis kunnen testen op het gebied van kunst, cultuur en entertainment. De quiz is in totaal door maar liefst 3.700 mensen gespeeld. De City Experience Quiz stond in het teken van de drie nieuwste uitvoeringen van de populaire en stijlvolle Mercedes-Benz A-Klasse. De nieuwe varianten - model Piccadilly, model Belvedere en model Ramblas - zijn uitgevoerd met speciale City Experience uitrustingen, geïnspireerd op het eigentijdse karakter van de steden Londen, Wenen en Barcelona.

Begin december zal Mercedes-Benz de prijzen uitreiken aan de winnaars.