AutoRai

28-11-2003

Alfa Romeo jack debuteert bij de dealer

Met de jaarwisseling in zicht en de koude maanden op komst, presenteert de Alfa dealer de laatste versie van het inmiddels befaamde Alfa Romeo jack. Een comfortabel cadeau voor onder de kerstboom!

Als een jas niet gewoon jack, maar voluit Limited Edition Alfa Romeo all weather jacket heet, dan is er iets bijzonders aan de hand. En dat klopt. Van deze modern gestileerde jas is namelijk maar een beperkt aantal exemplaren geproduceerd. Het is vervaardigd uit hoogwaardig wind- en waterproof materiaal, terwijl de binnenzijde gevoerd is met een heerlijk warme fleece-stof. Verder beschikt het all weather jacket over diverse zakken, waaronder eentje voor de GSM.

De jas is uitgevoerd in origineel Alfa-rood en voorzien van een geborduurd (eveneens rood) Alfa-embleem op de linkerborst. Chique en subtiel tegelijk. Op de rechtermouw en op de kraag zijn bescheiden, geschreven merknamen aangebracht, die ook terugkomen op de zipperpullers.

Het Alfa-jack is verkrijgbaar via de Alfa Romeo-dealer in de maten Large, XLarge en XXLarge. In alle gevallen komt de prijs op slechts 69,- (incl. BTW).