Gemeente Emmen

Persbericht: Nieuwe overeenkomst met Alcides Emmen ondertekend

27 november 2003

Op 27 november is de raamovereenkomst tussen de gemeente Emmen en de Stichting Alcides Emmen ondertekend. Hiermee is vastgelegd dat het welzijnswerk in de gemeente Emmen in ieder geval tot 31 december 2006 door de stichting wordt uitgevoerd.

Met deze ondertekening is er sprake van duidelijkheid over de voortgang van het welzijnswerk. Stichting Alcides heeft voor de uitvoering de Stichting Alcides Emmen opgericht.

Afspraken
De subsiediegelden van de gemeente Emmen blijven in de nieuwe stichting, zodat zeker is dat deze gelden alleen aangewend worden voor welzijnsdoelstellingen in de gemeente Emmen.
De kinderopvang wordt ondergebracht in een landelijke BV en valt dus niet binnen de Stichting Alcides Emmen.

Uitvoeringsovereenkomsten
De nu ondertekende overeenkomst is een raamwerk op grond waarvan jaarlijks een uitvoeringsovereenkomst wordt opgesteld. Hieraan wordt momenteel gewerkt en de verwachting is dat op korte termijn de overeenkomst voor 2004 kan worden afgerond.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2003 Gemeente Emmen