Ingezonden persbericht


Van Reeuwijk en Verdouw beginnen PublieksWerk
PR- en marketingcommunicatie voor de ICT-sector

Amsterdam, 28 november 2003 - Onder de naam PublieksWerk zijn Piet van Reeuwijk en Marije Verdouw een nieuw bureau begonnen voor de public relations en marketing-communicatie van bedrijven in de ICT-sector. Het nieuwe bureau is gevestigd in het Tauro-kantoor op Amsterdam Sloterdijk en heeft inmiddels de eerste twee klanten mogen begroeten: Imation (leverancier van opslagproducten als CD's, DVD's en tapes) en FileMaker (leverancier van databasesoftware).

Vóór PublieksWerk was Piet van Reeuwijk senior adviseur bij branchegenoot Lubbers & De Jong. Voordien was hij de communicatiemanager van Euronet Internet, tegenwoordig bekend van Wanadoo. Zijn eerste ervaring in de communicatiebranche stamt uit zijn tijd bij het tegenwoordige Publicis Van Sluis Consultants. In zijn eerste baan was hij redacteur bij VNU's computerbladen.

Marije Verdouw is eveneens afkomstig van branchegenoot Lubbers & De Jong. Voordien was zij de marketingmanager van Intapps, ontwikkelaar van internet gebaseerde toepassingen, waarvoor ze het Nederlandse kantoor opzette. Haar eerste marketingervaring stamt uit haar tijd bij het toenmalige USoft, leverancier van ontwikkelsoftware.

Voor meer informatie is PublieksWerk bereikbaar op: PublieksWerk
Teleportboulevard 110
1043 EJ Amsterdam
t: 00 31 (20) 486 21 39
f: 00 31 (20) 486 60 26
e: info@publiekswerk.nl

Persoonlijk zijn we te bereiken onder:
Piet van Reeuwijk
piet@publiekswerk.nl
00 31 (646) 12 48 48

Marije Verdouw
marije@publiekswerk.nl
00 31 (642) 24 70 33

Digitale foto's op aanvraag.