Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK



28 november 2003



Laren - diefstal landbouwtrekker


In de nacht van woensdag op donderdag is een landbouwtrekker uit een trekkerloods bij de voetbalvelden aan de Sportparkweg weggenomen. De toegangspoort was uit de scharnieren getild en vervolgens is de trekker, een oranje ZETOR 3511 weggenomen. De trekker is uitgevoerd met zogenaamde speciale gazonbanden (gladde banden met een soort blokjesprofiel). De politie is op zoek naar getuigen en vraagt deze zich te melden op telefoonnummer 0900 8844.



Voorst - aanhoudingen na woninginbraak


De politie heeft donderdagavond vier verdachten aangehouden. Deze vier zouden eerder die avond hebben ingebroken in een woning aan de Schoolstraat en vervolgens zijn weggereden richting Apeldoorn. Ter hoogte van De Kar werd de auto door de politie tot stoppen gedwongen. De vier inzittenden, twee mannen en twee vrouwen, zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in verband met het onderzoek. Langs de vluchtroute werd een spoor van inbrekerswerktuig aangetroffen. Wat er is weggenomen uit de woning is nog niet bekend.



Zutphen - fietster gewond


Een 12 jarig meisje uit Zutphen is donderdagmiddag, rond 13.20 uur, gewond geraakt na een val met de fiets. Zij fietste met de klas over de Den Elterweg en kwam met het stuur van de fietst in het stuur van een 13 jarig klasgenootje uit Vorden. Beiden kwamen ten val en de 12 jarige had last van haar been. Zij is per ambulance overgebracht naar het Spittaal waar bleek dat haar been gebroken was. De 13 jarige bleef ongedeerd.



Vorden - alcoholcontrole


Het team verkeershandhaving van de politie Noord- en Oost-Gelderland heeft donderdagavond een alcoholcontrole gehouden in en rond het centrum. Er werden 20 blaastesten afgenomen. 15 bestuurder hadden wel gedronken, maar bleven onder de limiet.


Einde berichten



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52




---- --