Ingezonden persbericht

Rabobank wint tweede prijs in European Banking Technology Awards

'Best Use of IT in Retail Banking'

Alkmaar, 28 november 2003 - Op 27 november zijn de European Banking Awards uitgereikt. De Rabobank heeft in de categorie 'Best use of IT in Retail' de tweede prijs ontvangen. De European Banking Technology Awards worden jaarlijks toegekend aan bedrijven die bijzondere successen hebben geboekt op het gebied van banktechnologie. De Rabobank ontving de onderscheiding omdat zij uitstekende applicaties biedt op het gebied van retail.

Staffware, wereldwijd leverancier van software voor Business Process Management (BPM), werkt nauw samen met de Rabobank het project voor de invoering van het fulfilment center. Hiervoor levert Staffware de Staffware Business Process Management. Staffware is gekoppeld aan de diverse Rabosystemen voor de verschillende processen. Staffware toont de fulfilment-medewerkers de gegevens, de uitvoering van de processen gebeurt op het betreffende Rabosysteem. Daarnaast voorziet Staffware in gedetailleerde managementinformatie die onder andere de basis vormt voor de rapportage aan de lokale banken over de afhandeling van vragen van hun klanten.

Over Staffware
Staffware is specialist in Business Process Management en heeft meer dan twee miljoen licenties bij meer dan 5.000 klantenorganisaties o.a. in het bank- en verzekeringswezen, telecom, nutsvoorziening, overheid, industrie en in de algemene dienstverlening. Staffware heeft het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk, vestigingen in zestien landen, en in totaal ongeveer 350 medewerkers. De organisatie is winstgevend en schuldenvrij, genoteerd op de London Stock Exchange en wereldwijd marktleider die zich uitsluitend richt op het leveren van BPM-oplossingen. Meer informatie kunt u vinden op http://www.staffware.com.

Voor meer informatie
Staffware
Frits Bussemaker
072-51207 28
fbussemaker@staffware.nl

Brodeur Worldwide
Maurits Blok/Suzanne van de Raadt
020-3462000
mblok@nl.brodeur.com / svanderaadt@nl.brodeur.com