Cito

Cor Sluijter benoemd tot unitdirecteur

Dr. C. (Cor) Sluijter (43), de huidige projectleider van het Leerlingvolgsysteem van de Citogroep, is per 1 december 2003 benoemd tot unitdirecteur, verantwoordelijk voor de units Beroepsonderwijs- en volwasseneneducatie, Hoger onderwijs en de B.V.'s Cito Evaluation Service en Cito Certification van de Citogroep.

In deze managementcombinatie is de heer Sluijter de opvolger van de heer W. (Willem) Spee, die per 1 december 2003 een andere werkkring heeft aanvaard. In zijn nieuwe functie zal de heer Sluijter deel uitmaken van het Management Team van de Citogroep. De kennis en ervaring die de heer Sluijter meebrengt op het gebied van productontwikkeling, met name technologisch en psychometrisch, is bij de betreffende units zeer welkom, omdat daar een vernieuwing en uitbreiding van het portfolio aanstaande is.

Citogroep
De in Arnhem gevestigde Citogroep wordt internationaal erkend als expert in het ontwikkelen en afnemen van toetsen en examens voor het meten en volgen van menselijke mogelijkheden. Haar pakket diensten en producten voor de onderwijs- en beroepspraktijk is breed en richt zich op moderne toetsvormen en volgsystemen. De Citogroep verzorgt trainingen en advieswerk en onderzoekt de kwaliteit van het onderwijs. Al deze activiteiten voert de Citogroep uit voor onderwijsinstellingen, overheden en het bedrijfsleven in binnen- en buitenland.