BOVAG

BOVAG en RAI brengen milieu-inspanningen in beeld

28 November 2003

BOVAG en RAI hebben de vele inspanningen op het gebied van duurzame ontwikkelingen samengebracht in een nieuwe brochure Mobiliteit & Milieu. Het eerste exemplaar van deze uitgave is door Koos Burgman, algemeen directeur BOVAG en Erik Glasius, adjunct-directeur RAI Vereniging aangeboden aan staatssecretaris Van Geel van VROM.

De brochure bevat een greep uit de vele milieu-initiatieven die op het gebied van mobiliteit worden ondernomen. Dat gaat van milieuvriendelijke fabricage van fietsen, via de ontwikkeling van nieuwe motortechnieken, naar de verantwoorde recycling van oude producten en de afvoer van vloeistoffen in het garagebedrijf.

De brochure geeft een ander beeld van de mobiliteitsbranche dan beleidsmakers misschien hebben, zegt Koos Burgman, namens BOVAG en RAI. Het boekje geeft in vogelvlucht weer wat de branche heeft gepresteerd en ontwikkeld op milieugebied. We laten zien dat de branche niet alleen reageert op overheidseisen maar ook zelf met initiatieven komt voor behoud van het milieu.