Ingezonden persbericht


B&C International kiest voor iBOLT van Magic Software voor de stroomlijning van haar inkoopsystemen.

Keuze voor iBOLT vanwege de complete functionaliteit met betrekking tot zakelijke processen en het gebruiksgemak.

Irvine, Californië (26 november 2003) ? Magic Software Enterprises (op de Nasdaq genoteerd als MGIC), een toonaangevende aanbieder van geavanceerde technologie voor businessintegratie en systeem-ontwikkeling, maakt bekend dat zij opnieuw een succesvolle iBOLT-deal heeft gesloten met de ondertekening van een contract met B&C International in Nederland voor een iBOLT-project op het gebied van business proces ontwikkeling en integratie.

B&C International heeft zich gespecialiseerd in de montage en distributie van hoogwaardige producten voor raamdecoratie in zowel maatwerk als standaardafmetingen. Elk jaar worden ruim 2 miljoen ramen gedecoreerd met producten van B&C. Met meer dan 7000 wederverkopers wordt B&C geconfronteerd met een uiterst complex inkoopproces. Binnenkomende orders hebben betrekking op veel maten en uitvoeringen, in uiteenlopende hoeveelheden, resulterend in een diversiteit aan benodigde grondstoffen en halfproducten. iBOLT zal in eerste instantie worden toegepast voor de stroomlijning van het proces van bestellen en betalen van de benodigde materialen.

Het eerste iBOLT-project bij B&C zal via een Alchemy document-imaging-systeem verkoopinformatie integreren met gegevens van een financiële applicatie van IBS/Consist die op het iSeries-platform van IBM draait. De ontvangen facturen zullen automatisch worden vergeleken met de originele inkoopgegevens en na goedkeuring betaalbaar worden gesteld. Na de succesvolle implementatie van dit proces, zal iBOLT in de hele onderneming worden geïmplementeerd.

"Met iBOLT kunnen we op een eenvoudige wijze complexe systemen ontwikkelen, integreren en beheren vanuit één enkele omgeving. Daarnaast stelt iBOLT ons in staat goed te voldoen aan de eisen die onze belangrijkste bedrijfsprocessen aan ons stellen", aldus Herman Bult, ICT-manager bij B&C International. "De uitgebreide ontwikkel-capaciteit van iBOLT verschaft ons de mogelijkheid om efficiënt toekomstige zakelijke processen te automatiseren en om te profiteren van de nieuwste technologieën. Daarnaast biedt de portal-technologie van iBOLT de mogelijkheid onze gegevens en processen ook voor onze buitenlandse vestigingen toegankelijk te maken".

"iBOLT integreert zakelijke processen op functionele terreinen, zoals productie, financiën en inkoop, maakt efficiëntere verwerking van facturen mogelijk en vergemakkelijkt de interacties tussen verkopers en klanten", aldus Regev Yativ, directeur van Magic Europe. "Het vormgeven en automatiseren van zakelijke processen is de sleutel tot stroomlijning van de productie- en inkoopsystemen. B&C zal iBOLT gebruiken om haar orderbeheersystemen te verbeteren en om het inkoop proces via uiteenlopende systemen te automatiseren".

B&C International voegt zich bij een steeds langer wordende lijst met ondernemingen en system integrators overal ter wereld die voor iBOLT van Magic Software hebben gekozen als hun favoriete platform voor businessintegratie en procesmanagement.

Contact : Jessica Demmer
Magic Software
Houten
030-6566266
jdemmer@magicsoftware.com