Arriva



In december voordelig met de bus tussen Emmen en Hoogeveen

Wegens het grote succes van de herfstactie op de Drentse lijn 127 krijgt deze actie in december een vervolg. In de decemberdagen tot kerst kunt u profiteren van een zeer voordelig kortingstarief voor sneldienst 127, Emmen - Hoogeveen v.v. Een retourtje na negen uur 's ochtends is slechts EUR 5,-. De actie is een gezamenlijk initiatief van de provincie Drenthe, de gemeenten Hoogeveen en Emmen, reizigersvereniging ROVER, het VervoerCoordinatieCentrum (VCC) en Arriva.

In de herfstvakantie hebben veel mensen uit Emmen de actie gebruikt om voordelig alleen, samen of met het hele gezin naar Hoogeveen gaan voor een bezoek aan bijvoorbeeld het Glasmuseum of de Luxor-bioscoop. Mensen in Hoogeveen grepen de actie aan als mogelijkheid om voordelig een bezoek te brengen aan bijvoorbeeld het zwembad Auquarena of het Noorder Dierenpark in Emmen. Aarzel dus niet en trakteer uzelf of anderen op een gezellig dagje uit!

Kans op een Palm Zire ter waarde van EUR 120,-. Iedereen die van deze voordelige aanbieding gebruik maakt, maakt bovendien kans op een reuzenhandige organizer. U dingt mee door uw reactie te geven op de busactie. Stuur deze op naar VCC Noord Nederland, voorzien van uw actiekaartje inclusief naam, telefoonnummer of e-mailadres. De meest waardevolle, originele en/of leuke reactie belonen wij met een elektronische organizer, Palm Zire!

Het buskaartje voor de decemberactie van lijn 127 is uitsluitend verkrijgbaar bij chauffeur van lijn 127. Het kaartje is in de avonduren tevens geldig op lijn 27. De actie is geldig van 1 december tot 23 december 2003. De lijn rijdt van station Emmen tot station Hoogeveen en in omgekeerde richting. Voor de tussenliggende haltes, tijden en overige reisinformatie kunt u terecht bij 9292-reisinformatie (0900-9292, EUR 0,50/min. of www.9292ov.nl). Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met VCC-Noord (050-3183318). Om mee te dingen naar de organizer stuurt u uw reactie voorzien van het actiekaartje naar:
VCC Noord-Nederland
Antwoordnummer 403
9700 WB Groningen