Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omstreken

Den Helder 28-11-2003 - 16.00 uur

Brand in woning

Den Helder, donderdag 27 november 2003.

Donderdagmiddag ontstond brand in de keuken van een woning aan de Balistraat. De bewoner was bezig met het frituren van een kippetje en was tijdens het braadproces in slaap gevallen. Hij werd wakker door het geluid van het brandalarm. Het bleek dat de frituurpan oververhit was geraakt. Nadat hij een medebewoonster die boven lag te slapen had gewekt, wisten beide de woning te verlaten. Zij zijn, in verband met het inademen van rook, voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Den Helder. De woning bekwam rookschade.

Jongetje gewond na aanrijding

Den Helder, donderdag 27 november 2003.

Donderdagmiddag omstreeks 17.40 uur vond een ongeval plaats op de Korvetstraat tussen de Schoenerstraat en de Fregatstraat. Bij deze aanrijding raakte een 7-jarge jongetje gewond. Het slachtoffertje rende plotseling de straat op en had niet in de gaten dat daar een personenauto reed. Een aanrijding was het gevolg. De jongen is met verwondingen aan hoofd, arm en been overgebracht naar het ziekenhuis in Den Helder aan daar opgenomen.

Computers gestolen.

Middenmeer, vrijdag 28 november 2003.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd een inbraak gepleegd in een bedrijf aan de Hoornseweg. De dieven kwamen in het pand door het vernielen van een raam. Vanuit het kantoorgedeelte van het bedrijf werden in totaal acht computers weggenomen.

Diefstal auto

Den Helder, vrijdag 28 november 2003.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd vanaf de Burg. Houwingsingel een auto gestolen. Gisteravond omstreeks 21.00 uur werd de auto daar door de eigenaar geparkeerd. Vanmorgen bleek het voertuig te zijn verdwenen. Het betreft een auto van het merk Opel, type Astra. De auto is rood van kleur en voorzien van het kenteken JD-GN-90