PLANET MEDIA GROUP

Planet Internet verhoogt ADSL snelheid

Amersfoort, 28 november 2003 Planet Internet verhoogt de snelheid van alle ADSL-abonnementen (ADSL Standard, ADSL Comfort en ADSL Advanced). De prijs van de diverse abonnementen blijft daarentegen hetzelfde. Door het verhogen van de snelheid kan Planet Internet aan de huidige en toekomstige ADSL-klanten meer kwaliteit voor dezelfde prijs bieden. Op deze wijze kunnen gebruikers nog meer profiteren van breedbandtoepassingen zoals muziek en films downloaden en online gamen.
De snelheidsverhoging zal vanaf eind januari 2004 worden doorgevoerd voor alle bestaande klanten, die hiervoor niets hoeven te doen.

ADSL-abonnement huidige snelheid (kbit/s) nieuwe snelheid (kbit/s)
downstream/upstream downstrea m/upstream
ADSL
Standard 384/128 1024/320 ADSL
Comfort 1024/320 2048/320 ADSL
Advanced 2048/640 4096/640

Over Planet Internet
Planet Internet is één van de grootste internetaanbieders met één van de best bezochte websites van Nederland (www.planet.nl). Voor de zesde keer op rij won Planet Internet verschillende PC Consument Awards, dit jaar voor Beste Breedband, Hoogste Snelheid en Beste Service. Tevens is de provider, evenals in de afgelopen twee jaar, door Reader s Digest bekroond als Most Trusted Brand in de Nederlandse internetmarkt. Planet Internet is een onderdeel van Planet Media Group (www.planetmediagroup.nl) in Amersfoort, dochter van KPN.

17)