28/11 Aa & Dommel

Boxtel 28-11-2003 - .

GETUIGE OPROEP ZWARE MISHANDELING, Boxtel

Vrijdagavond 21 november 2003 rond 20.30 kreeg de politie de melding dat er een zwaargewond persoon voor een woning aan de Jan van Brabantstraat lag. Ter plaatse troffen de agenten een 45-jarige man uit Boxtel aan, met zware verwondingen aan hoofd, benen en heupen. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen die iets gehoord of gezien hebben die vrijdagavond in de omgeving van het incident. U kunt contact opnemen met politie Boxtel, 0900-8844 (lokaal tarief).

FIETSVERLICHTING, Esch, Vught

In de nacht van donderdag op vrijdag is een fietsverlichtingscontrole gehouden op de Groenweg in Esch en op de Taalstraat, Brabantlaan, Esschestraat en Secretaris van Rooij Straat in Vught. In totaal zijn 6 fietsers zonder verlichting aangehouden en verbaliseerd.

FIETSER AANGEREDEN, Sint Michielsgestel

Vrijdagochtend is op de kruising van de Venkant en de Berkdijk in Sint Michielsgestel een 50-jarige fietster uit Sint Michielsgestel aangereden door een 41-jarige bestuurster uit Sint Michielsgestel van een bedrijfsauto. De fietster reed op de Venkant uit de richting van de Moerschot. Op de Berkdijk kwam de bedrijfsauto van links aangereden. De bestuurster gaf geen voorrang aan de fietser waardoor ze tegen elkaar botste. De fietser liep hierbij blauwe plekken en wat lichte kneuzingen op. Ze kon zelfstandig haar weg vervolgen.

EENZIJDIG ONGEVAL, Boxtel

Vrijdagochtend raakte een 34-jarige vrouw uit Boxtel gewond toen zij met haar auto tegen een boom aanreed. De vrouw reed op de Nergenda in Boxtel toen zij met onbekende rede de rechterberm in reed. Ze probeerde bij te sturen maar belande met haar auto tegen een boom. De bestuurster had letsel aan haar rug en pijn op haar borst. Voor de zekerheid is de brandweer ter plaatse gekomen, echter het slachtoffer kon via de laadruimte uit de auto worden gehaald. Ze is overgebracht naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in s-Hertogenbosch. Naast de vrouw zat haar dochtertje in een kinderstoel met gordel. Het dochtertje mankeerde niets. Het voertuig is weg getakeld.