28/11 De leijgraaf

Uden 28-11-2003 - .

DRANK EN SNELHEID, Schaijk

Donderdagavond is een 36-jarige vrouw uit Uden op de N324 ter hoogte van Schaijk aangehouden voor te hard rijden en onder invloed rijden. De politie wilde de vrouw staande houden omdat zij op de N324 met een snelheid van 120 km/u reed, terwijl de maximaal toegestane snelheid daar 80 km/u is. De vrouw bleek niet alleen te hard te rijden, ook bleek uit een blaastest dat ze te veel had gedronken. De vrouw kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.

TE VEEL GEDRONKEN, Uden

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 30-jarige man uit Uden aangehouden op de Leeuweriksweg in Uden. Uit een blaastest bleek dat de man te veel gedronken had. Hij kreeg een boete van 190,-- Euro en een rijverbod van 2 uur.

DOORRIJDING NA AANRIJDING, Uden

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 4.30 is een 37-jarige fietser uit Uden aangereden door een onbekende automobilist op de Markt in Uden. De fietser reed op de Markt in de richting van het gemeentehuis toen hij door een auto uit de richting van het gemeentehuis werd aangereden. Hij viel van zijn fiets af en liep hierbij letsel op aan neus en linkerknie. Zijn fiets is zwaar beschadigd en ook zijn bril is kapot. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto, die mogelijk doordat het mistig en donker was, niet gezien heeft dat hij of zij iemand heeft aangereden. Weet u meer van dit incident, neem dan contact op met politie Uden, 0900-8844 (lokaal tarief).