28/11 Den Bosch

's-Hertogenbosch 28-11-2003 - .

VALS GELD ***

Donderdagavond heeft de politie een 20-jarige man uit Rosmalen en een 20 jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden in een winkel aan de Hogesteenweg in s-Hertogenbosch op verdenking van trachten te betalen met een vals bankbiljet van 50 EURO. Een medewerker van de winkel ontdekte dat het bankbiljet vals was en heeft de politie gewaarschuwd. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Het valse bankbiljet is in beslag genomen.

INPARKEREN VEROORZAAKT ONGEVAL, s-Hertogenbosch

Vrijdagochtend is een 85-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch gewond geraakt op De Pastoor de Kroonstraat in s-Hertogenbosch. Een 25-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch parkeerde haar auto in met de voorkant naar het trottoir Plotseling zag ze een vrouw voor haar auto lopen. In een schrikreactie reed ze de vrouw aan. Het slachtoffer kwam ten val en raakte gewond aan haar been en haar hoofd. Ze is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

BESCHONKEN BESTUURDER RIJDT TEGEN VERKEERSBORD, s-Hertogenbosch

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 33-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch aangehouden voor rijden onder invloed. De politie trof de man met zijn auto tegen een lantaarnpaal op de Hekellaan in s-Hertogenbosch aan. Zijn rijbewijs is in beslag genomen en hij heeft ene rijverbod van 10 uur gekregen.