Ingezonden persbericht

Promodesign Webwerkers

Munterkamp 15

8014 DL Zwolle

Tel: 0618876843

Zwolle, 27 november 2003

EMBARGO tot Vrijdag 27 November, 10:00 uur

P E R S B E R I C H T

PROMODESIGN LANCEERT OVERZICHT PRIJZENSLAG

Vandaag is de internetsite www.veelvoordeel.nl gelanceerd. Op deze internetsite kan de consument heel gemakkelijk alle aanbiedingen van een geselecteerde supermarkt bekijken. Indien gewenst kunnen deze aanbiedingen vergeleken worden met de aanbiedingen van een andere supermarkt. Handig, zo houdt u overzicht in de concurrentiestrijd die de supermarkten voeren en blijft u de lachende derde.

De internetsite is erg gebruikersvriendelijk opgezet, zo kunnen alle aanbiedingen gesorteerd worden op de volgorde die de consument wenst. Verder kan er gekeken worden in specifieke productgroepen. Veelvoordeel.nl zet dan bijvoorbeeld alle dranken die in de aanbieding zijn bij verschillende supermarkten voor u op een rij. Kortom veelvoordeel.nl is heel handig en u wilt toch ook niet meer betalen dan nodig is!

De internetsite is onafhankelijk en niet aan één supermarkt verbonden, zo bepaald u wat de beste aanbieding is en waar u deze koopt. Handig voor bijvoorbeeld studenten om te zien waar het bier in de aanbieding is. Maar niet alleen voor studenten, heel winkelend Nederland kan er z'n voordeel mee doen!

Veelvoordeel.nl is een initiatief van Promodesign webwerkers en wordt mede mogelijk gemaakt door hostpro.nl.


---

Nadere informatie kunt u krijgen bij:

De heer R. Nieuwenbroek

Manager Communicatie

info@veelvoordeel.nl

tel. 0618391872