3e persbericht van vrijdag 28 november 2003

Eindhoven 29-11-2003 - Berichten uit de regio

Helmond: Autogordelcontrole

Bij een autogordelcontrole op de Hoofdstraat zijn vrijdagmiddag tussen 14.30 uur en 15.30 uur 8 bestuurders geverbaliseerd voor het niet dragen van de autogordel.

Eindhoven: Aanhouding na diefstal pinpas

Vrijdagmiddag om 16.20 uur is op het Neckerspoel een 18-jarige man zonder vast woon of verblijfplaats aangehouden door twee agenten van de Spoorwegpolitie. De man wordt ervan verdacht een pinpas te hebben weggenomen van iemand die bij een kaartjesautomaat even werd afgeleid door een andere man waarna de verdachte de pinpas wegnam. Deze handelingen werden gezien door de spoorwegpolitie die de man aanhield. Hij is voor onderzoek inverzekering gesteld.

Veldhoven: Aanhouding na mishandeling

Vrijdagmiddag om 17.44 uur is op de Mullerlaan een 14-jarige inwoner van Veldhoven aangehouden. De jongeman wordt ervan verdacht eerder op de middag op de Locht een 17-jarige inwoner van Veldhoven zonder enige reden te hebben mishandeld. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen aan het gezicht op. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en na verhoor overgedragen aan zijn ouders.