Politie Zeeland

AANPASSING PERSBERICHT Z-8331-2003 WINKELDIEFSTAL

De twee mannen hoorden bij elkaar. Het was dus niet zo dat de 30-jarige man uit Knokke achter de winkeldief aanging. Ze waren samen in het winkelpand waar de 29-jarige een bodywarmer stal. Toen een medewerkster dit zag sprak zij hier de andere man op aan en deze heeft er toen voor gezorgd dat zijn metgezel de bodywarmer teruggaf.

W-8332-2003 AANHOUDINGEN IN VLISSINGEN

Op het Arsenaalplein in Vlissingen werden zaterdag omstreeks 21.25 uur twee Vlissingers van 17 en 20 jaar aangehouden.
De 17-jarige had zich, samen met een andere persoon waarvan de gegevens niet bekend zijn, vervelend opgehouden in de Caroussel. Er was o.a. een sigaret op de grond gegooid, het personeel werd uitgescholden en zij weigerden het pand op verzoek van het personeel te verlaten. Nadat ze de Caroussel verlaten hadden fietsten ze in de buurt van de ingang rond waardoor de deuren steeds open en dicht gingen. Een van hen fietste op een gegeven moment de Caroussel binnen. Door de politie werd de 17-jarige aangehouden, hiermee bemoeide zich een groepje van 10 - 15 jongeren. De 20-jarige werd aangehouden omdat hij zich eveneens met de aanhouding bemoeide en een agent uitschold en met woorden bedreigde.

O-8333-2003 AANRIJDINGEN OP DE A58

Op de A58 vonden zondag kort na elkaar twee eenzijdige ongevallen plaats.

Om 17.35 uur verloor een 43-jarige automobilist uit Den Helder op de A58 bij Goes de macht over zijn stuur en raakte in de berm. Hij kwam uit de richting van Goes en reed over de afrit Heinkenszand, verloor de macht over zijn stuur, slipte en raakte in de berm naast de afrit. Hierbij raakte hij de betonnen voet van een verkeersbord. Zijn voertuig raakte beschadigd.

Om 17.43 uur verloor een 45-jarige Vlissingse automobilist eveneens de macht over zijn voertuig. Hij kwam uit de richting van Goes en ter hoogte van 's-Heer Arendskerke trapte de bestuurder van een auto voor hem op de rem. De Vlissinger schrok hiervan en remde even- eens. Hierbij raakte hij in een slip, schoof over de rijbaan en de berm en kwam achterstevoren met zijn voertuig in een droge sloot tot stilstand. Ook zijn auto raakte beschadigd.

O-8334-2003 AANRIJDING IN OUD VOSSEMEER

Op de kruisinbg Hiksedijk / Kreekweg in Oud Vossemeer vond zondag om 18.15 uur een aanrijding plaats.
Een 22-jarige automobiliste uit de gemeente Tholen reed over de Hiksedijk, komende uit de richting van Oud Vossemeer. Zij verleende op de kruising geen voorrang aan een voor haar van links komende 24-jarige bestuurster uit De Heen. Bij de aanrijding raakten allebei de vrouwen gewond aan borst en nek. Zij zijn per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De twee voertuigen zijn total loss.