Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Actief met politie en Luchtmobiele Brigade op pad
Publicatiedatum: 03-12-2003

Een jaar lang gaan jongeren op pad met de politie en de Luchtmobiele Brigade. Het project is al twee jaar lang zeer succesvol gebleken en de organisatie gaat door met een derde jaar. Er is nog ruimte voor aanmeldingen in het derde jaar. Project Alfa is nog op zoek naar jongeren, tussen de 14 en 18 jaar, met iedere achtergrond, zowel voor jongens als voor meisjes en wonen in de gemeente Arnhem, Doesburg, Rheden, Rozendaal of Renkum.

In gesprek gaan met
Het doel van het project Alfa is om in gesprek te komen met jongeren en om jongeren actief kennis te laten maken met verschillende facetten van de overheid. Onder leiding van de politie en de Luchtmobiele Brigade komen de jongeren in aanraking met allerlei maatschappelijke ontwikkelingen. De activiteiten geven een heel goed zicht op het werk van politie en de luchtmobiele Brigade en zijn meestal erg actief. Op die manier hoopt de politie en Luchtmobiele Brigade de groep positief te kunnen beïnvloeden met als doel dat deze jongeren op hun beurt hun omgeving en vriendengroep positief zullen beïnvloeden. Zo proberen de politie en de Luchtmobiele Brigade te investeren aan de voorkant van de problemen rond jeugdigen door het gesprek aan te gaan met de jongeren.

Aanmelden
Mocht je interesse hebben, dan kun je informeren bij het dichtstbijzijnde politiebureau, een gebiedsagent of een jeugdcoördinator van de politie.

voor nadere informatie:
Remke Weller
politie Gelderland-Midden
026 352 4315

---

Gelderland-Midden