Time : 11:33:53 AM
Date : Friday, December 05, 2003
Sender Name: Greenille

GREENILLE: EX-VENNOTEN VAN LAGA & PHILIPPE RICHTEN NICHE ADVOCATENKANTOOR VOOR VERMOGENSPLANNING OP

Drie ex-vennoten van het kantoor Laga & Philippe starten een eigen niche-advocatenkantoor, gespecialiseerd in vermogensplanning.

Het kantoor GREENILLE is opgericht door Mr. Alain Nijs, Mr. Anton van Zantbeek en Mr. Alain Verbeke.

Alain Verbeke is gewoon hoogleraar aan de K.U.Leuven en de Nederlandse Universiteit van Tilburg. Hij is gespecialiseerd in contractenrecht en notarieel recht, in het bijzonder het huwelijksvermogensrecht, erfrecht en schenkingen. Alain Nijs en Anton van Zantbeek zijn gespecialiseerd in de fiscale aspecten van de vermogensplanning.

Als "vermogensadvocaten" adviseren zij samen over alle aspecten van het structureren en overdragen van vermogen, zowel burgerrechtelijk als fiscaal. Zij hebben daarbij ook expertise in grensoverschrijdende vermogensplanning. Hierbij kunnen zij beroep doen op een uitgebreid informeel netwerk van buitenlandse specialisten.

De drie schreven recent het boek "Vermogensplanning. Praktisch en eenvoudig" (Roularta, Trends Business Books). Hierin schetsen zij hun visie op een goede estate planning. Gemoedsrust is het leitmotiv. Fiscale optimalisatie is daarbij belangrijk, maar niet altijd zaligmakend.

Het kantoor GREENILLE is gevestigd aan de Boulevard St-Michel 47 te 1040 Brussel.

Contactpersoon: Prof. Dr. Alain Verbeke (02 737 76 88)

Foto: v.l.n.r. Alain Verbeke, Anton van Zantbeek, Alain Nijs (zie ook www.pressreleases.be)

Picture:
http://www.belgadirect.be/Files/greenille_20031205_112205_12/greenille_20031