Arriva


Gratis busrit voor bezoekers centrum Heerenveen

De jaarlijkse decemberactie van de Heerenveen Aktief is weer van start gegaan, zo heeft menigeen inmiddels ondervonden. In samenwerking met Heerenveen Aktief hebben NoordNed en Arriva gezamenlijk een actie geinitieerd gericht op bezoekers van het Heerenveense centrum. Het gaat om een gratis terugreis vanuit het centrum van Heerenveen op vertoon van een decemberactie-lot.

De actie van Arriva en NoordNed is gekoppeld aan de voor Heerenveen en omgeving inmiddels welbekende decemberactie van Heerenveen Aktief. Heerenveen Aktief is een platform waarin behalve de Heerenveense Ondernemers Vereniging (HOV) ook de horeca en de gemeente zitten.

De loten die de Heerenveense ondernemers tussen 27 november en 24 december aan hun klanten verstrekken bij een aankoop, zijn in die periode ook geldig als tegoedbon voor de terugreis met de bus. Voorwaarden voor de gratis terugrit zijn dat behalve inlevering van een ingevuld lot ook het gestempelde vervoerbewijs van de heenrit getoond moet worden en dat die heenrit na 09:00 uur moet zijn aangevangen. De terugreis is gratis tot de instaphalte van de heenrit.

NoordNed en Arriva verzamelen de ingeleverde loten en leveren die in bij Heerenveen Aktief, zodat deelnemers aan de actie van de vervoerders nog steeds meedingen naar de prijzen van de decemberactie.

Arriva, NoordNed en Heerenveen Aktief verwachten dat de actie meer mensen naar het centrum van Heerenveen zal trekken en dat de actie een positief effect heeft op de parkeerproblematiek in het Heerenveense centrum.