Gemeente Roosendaal



---

Beschikking wet milieubeheer

Burgemeester en Wethouders van Roosendaal; gelet op artikel 3:44 van de Algemene wet bestuursrecht; maken bekend dat door hen, onder het stellen van voorschriften om nadelige gevolgen voor het milieu te ondervangen, vergunning ingevolge de Wet milieubeheer is verleend naar aanleiding van de aanvraag van:


· Löhr Warehousing B.V., om een veranderingsvergunning ingevolge de Wet milieubeheer voor een opslag- en transportbedrijf voor ruwe tabak in verband met het uitbreiden met een opslagruimte voor propaangasflessen en het gedeeltelijk vervangen van de dieselheftrucks door gasheftrucks aan de Bosstraat 77 in Roosendaal;

De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van de eerder ter inzage gelegde ontwerp-beschikking. De beschikking en alle ter zake zijnde stukken liggen ter inzage en wel van 8 december 2003 tot en met 27 januari 2004 bij regio Zuid van de Regionale Milieudienst, Bovendonk 27 in Roosendaal (op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur, van 24 december tot en met 2 januari 2004 gesloten) en bij de Openbare bibliotheek, Markt 54 in Roosendaal (gedurende de openingstijden). Tegen de beschikking staat tot en met 27 januari 2004 beroep open bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State voor:

A. degenen die bedenkingen hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking;

B. de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van de beschikking;

C. degenen die bedenkingen hebben tegen wijzigingen die bij het nemen van de beschikking ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

D. belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking.

Een beroepschrift dient men in tweevoud in te dienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Indien beroep wordt ingesteld, kan op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht bij de voorzitter van bovengenoemde afdeling tevens een verzoek worden gedaan tot schorsing van de beschikking dan wel tot het treffen van een voorlopige voorziening. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dit verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met regio Zuid van de Regionale Milieudienst in Roosendaal (tel. 0165-58 20 00)

Roosendaal, 7 december 2003.