Ingezonden persbericht

Experience monkey, snel zoeken in informatie

LEIDEN, 20031209 -- ToThePoint, een organisatie die zich bezighoudt met het verbeteren van de prestaties van individuen en organisaties, introduceert Monkey 1.7.


Monkey is een oplossing die het bedrijven mogelijk maakt om de juiste antwoorden te vinden in de informatie die binnen een bedrijf is vastgelegd. Overal en op elk moment d.m.v. de nieuwste zoektechnologie die vergelijkbaar is met Google.

Met het 'experience Monkey' programma kunnen medewerkers, klanten en partners per direct bedrijfskritische informatie vinden of delen die ze nodig hebben voor hun werk of organisatie. Het 'experience Monkey' programma biedt bedrijven een gratis licentie aan tot 10 gebruikers.

VOORDELEN VAN MONKEY
1. Monkey versnelt de zakelijke processen
Monkey versnelt processen door medewerkers en teams over kennis te laten communiceren, kennis te laten delen en kennis te verzamelen. Dit alles om projecten en taken eerder te kunnen afronden.

2. Monkey is altijd beschikbaar voor medewerkers
Met de web-, Windows-, Microsoft Office- en Windows Verkenner clientsoftware is het mogelijk om op diverse manieren toegang te krijgen.

3. Op maat gemaakt voor afdelingen en SME's (Small Medium Enterprises)
Monkey is een oplossing voor afdelingen of voor SME's. Door te begrijpen hoe bedrijven werken is Monkey een goede aanvulling op de bestaande manier van werken.

4. Eenvoudig te installeren, configureren en onderhouden
Monkey is zeer eenvoudig te installeren en te configureren. Monkey is een oplossing die weinig onderhoud benodigd.

EEN OPLOSSING VOOR ZAKELIJKE PROBLEMEN
1. Besparen van tijd en geld
De onmogelijkheid om bedrijfskritische informatie te vinden kost tijd en geld. Monkey maakt het medewerkers mogelijk om informatie te vinden en te delen onafhankelijk van het formaat waarin de gegevens zijn vastgelegd.

2. Verkrijgen van een duidelijk beeld
Het is onmogelijk om het hele plaatje te zien als informatie is verspreid over verschillende bronnen. Monkey maakt dit overzichtelijk via de 'Kennis Verkenner'.

3. Innovatie
Om doorbraken te kunnen forceren en te innoveren hebben veel bedrijven de juiste informatie nodig. Monkey maakt dit mogelijk door haar 'full-text search' faciliteiten.

4. Verbeteren van de service en klanttevredenheid
Als bedrijven bepaalde informatie niet kunnen vinden dan gaat dit ten koste van de service en klanttevredenheid. Door Monkey in te zetten is informatie sneller beschikbaar.

Voor meer informatie of een download kijk op: monkey.tothepoint.tv



Ingezonden persbericht