9/12 De Leijgraaf

Uden 09-12-2003

MAN MISHANDELT ONDERHUURDER MET KNUPPEL, Uden

De politie heeft maandagmiddag een 52-jarige man in zijn woning aan de Burgereester Thijssenstraat in Uden aangehouden voor zware mishandeling van een 20-jarige Udenaar. Het slachtoffer huurde slaapruimte bij de man. Het tweetal kreeg daarover medio september 2003 een woordenwisseling. Toen de 20-jarige het pand met zijn spullen wilde verlaten, kwam de verdachte hem achterna met een honkbalknuppel. Het slachtoffer kwam ten val en liep een paar rake klappen met de knuppel op. Hij hield hieraan enkele kneuzingen over. De verdachte is aangehouden en ingesloten.

VALS EUROBILJET, Uden

Maandag is bij een supermarkt aan het Muziekplein in Uden betaald met een vals bankbiljet van 200,=. Het biljet is inbeslaggenomen en voor nader onderzoek naar de technische recherche.

VERDACHTE GRAFFITI AANGEHOUDEN, Uden

Dinsdagavond is bij een school aan de Leeuweriksweg in Uden een 17-jarige inwoner uit Volkel aangehouden voor het spuiten van graffiti op een muur van het schoolgebouw. De jongen spoot het woord "Rivator" op een vlak van ongeveer twee bij één meter. Door een oplettende getuige kon de politie de jongen aanhouden. Hij is voor verhoor ingesloten.

ROODLICHTCONTROLE, Veghel

Dinsdagmiddag zijn bij een roodlichtcontrole op de Sluisstraat in Veghel drie automobilisten bekeurd voor het rijden door rood.