UITNODIGING

EINDEJAARSBIJEENKOMST TOURPRESS HOLLAND

Woensdag 10 december 2003 Rotterdam Airport

Graag nodigen wij u, leden en relaties van TourPRess Holland, uit voor de Eindejaarsbijeenkomst op Rotterdam Airport van 14.00 tot ca. 17.30 uur met als thema:

''Hoogvliegers zonder Kapsones"

De luchtvaart is net een vlinder die, ondanks wereldwijde recessies, steeds weer in staat is positief uit zijn cocon te kruipen om nieuwe markten aan te boren. Zo zien wij in de laatste jaren, dat de regionale luchthavens een steeds belangrijker rol gaan spelen in het totale luchtverkeer. De vraag kan dan ook gesteld worden of de huidige klant nog wel zo gelukkig is met al de luxe en het comfort van een extreem grote luchthaven, of toch liever kiest voor de kleinschaligheid en de snelheid van een regionale luchthaven.

Een grote stroom reizigers is tegenwoordig uit op zeer goedkope tickets, al dan niet geboekt via internet. De passagier is hiervoor zelfs bereid met een ander vervoermiddel ver over de grenzen te reizen en zo, ondanks het groot aantal kilometers, de vlucht van zijn dromen te vinden. Of hij met al die 'bijkomende kosten' nu echt zo voordeling uit is, is zeker de vraag.

Andere reizigers, vooral de zakenman, zien meer in een efficiënte vlucht, bij voorkeur een landingsbaan midden in de stad.

Al deze ontwikkelingen van toch een beetje decentralisatie, een hogere graad van efficiency en dan ook nog zo voordelig mogelijk, willen wij graag ter discussie stellen in onze najaarbijeenkomst van 10 december op de luchthaven te Rotterdam. Tijdens deze eindejaarsbijeenkomst zijn deze keer voor u echte hoogvliegers uitgenodigd, die graag uit de doeken doen, waarom zij nu net wèl in deze opzet zijn geslaagd.

Programma

14.00 ontvangst

14.30 inleiding de heer mr. R.H.J. Wondolleck, Algemeen Directeur Rotterdam Airport

14.50 inleiding door de heer M.L. Wenzel, Directeur Marketing & Sales Dutch Bird

15.10 korte pauze

15.30 inleiding door de heer N. Zoet, Manager Marketing & Sales Basiq Air

15.50 inleiding door de heer W. Vet, Regionaal manager VLM Nederland

16.10 discussie onder leiding van Jan Willem de Wijn

16.30 borrel

De route naar Rotterdam Airport vindt u op www.luchthavenrotterdam.nl

Bestuur en activiteitencommissie
TourPRess Holland

Moergestel, november 2003 Secretariaat TourPRess Holland, Hild 8, 5066 CL, Moergestel Tel: 013 513 22 45. Fax: 013 513 01 05. E-mail: hildacht@wxs.nl