Gemeente Haarlem



3 december 2003


Uitnodiging persconferentie Onderzoeksrapport Prestatieplannen
Gemeente Haarlem



PERSUITNODIGING



Woensdag 10 december a.s. om 13.00 uur presenteert Paul Moltmaker namens de Rekenkamercommissie (RKC) de belangrijkste resultaten van het onderzoek Prestatieplannen en de aanbevelingen die de RKC op basis hiervan heeft opgesteld.

Het onderzoek is uitgevoerd door IOO, het bureau voor economisch onderzoek voor de publieke sector. Aan het onderzoeksrapport zijn door de RKC eigen conclusies en aanbevelingen toegevoegd. Deze zijn aan het college voorgelegd. Het college van B&W heeft hier een reactie op gegeven. Vervolgens heeft de RKC een voorstel voorbereid voor de raad. Dit raadsvoorstel wordt op woensdag 17 december 2003 behandeld in de raad nadat de commissie OWSR er een advies over heeft uitgebracht in haar vergadering van woensdagavond 10 december 2003.

Het college van B&W zal een persbericht uitbrengen waarin ze haar reactie op het rapport en de aanbevelingen van de RKC nader toelicht.

De persconferentie vindt plaats om 13.00 uur op het Stadhuis. Op 10 december vanaf 12.00 uur ligt het rapport voor u ter inzage bij de griffie. U kunt vragen naar Ingrid van Tienhoven.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de Rekenkamercommissie Wim Molenaar, tel. 023-5113129.

Rekenkamercommissie
I. van Tienhoven
023-5113049


---- --