FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland


Louis Bouman en Wim Steur en nieuwe kandidaten (26-09-03)

Bestuursverkiezing FloraHolland tijdens ALV

Voorzitter Wim Steur van de Kring Noord-Holland en voormalig Kringbestuurder Louis Bouman worden door het Bestuur van FloraHolland ter benoeming voorgedragen als nieuwe bestuursleden van de coöperatie. De verkiezing van nieuwe bestuursleden vindt plaats op 10 december tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) in Naaldwijk. De leden van de coöperatie kunnen dan ook hun stem uitbrengen op de herkiesbare kandidaten.

De zittende bestuursleden Ad van Marrewijk, Kees Duijvesteijn en Willie de Vries zijn aftredend en herkiesbaar. Het Bestuur heeft besloten om hen in de komende Algemene Ledenvergadering opnieuw voor een nieuwe termijn voor te dragen als lid van het FloraHollandbestuur.

Van de drie vacatures die in het Bestuur ontstaan door het aftreden van John Bakker, Henny Bos en Jan Batist, die niet herkiesbaar zijn, worden twee vacatures ingevuld. Dit komt omdat FloraHolland gefaseerd tot een Bestuur van negen personen wil komen, zoals in het fusierapport is vastgelegd.

De twee kandidaten die door het Bestuur ter benoeming worden voorgedragen zijn Louis Bouman, snij-anthuriumkweker uit Berkel en Rodenrijs en Wim Steur, tulpenkweker uit Ursem. Steur was al eerder bestuurslid van FloraHolland.